Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Bent van plan uw bedrijf over te dragen aan een opvolger? Dan wilt u uiteraard een correcte afhandeling. U gunt de opvolger een perfecte start. Ons advies: maak gebruik van de expertise van AFDA!

Voor veel ondernemers is het bedrijf een deel van hun leven. Daarom spelen bij een overdracht de emoties vaak een grote rol. Heel begrijpelijk! Blijft het bedrijf binnen de familie of wordt het doorverkocht? Blijft de verkoper betrokken bij het bedrijf? Vragen, die doordacht beantwoord moeten worden. Een overdracht doe je dus niet ‘zo maar even’. Elk scenario vraagt om een specifieke aanpak en kennis op juridisch, fiscaal en organisatorisch gebied.

Wij denken ook graag mee over de waardebepaling van de onderneming, de financiering voor de opvolger en de erfgoedstrategie. Onze rol tijdens het gehele traject is glashelder: wij fungeren niet als tussenpersoon. Wij staan vierkant achter uw zaak!

Hulp nodig bij overdragen van uw onderneming?

AFDA administratie kan u volledig adviseren en ontzorgen. Wilt u weten hoe? Neem contact op of laat u terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Bel mij terug

  Naam

  Telefoonnummer

  AFDA BV.

  AFDA B.V.
  Middelerf 14-C
  3851 SP ERMELO

  Tel: 0341 557 559
  E-mail: info@afda.nl

  Wij werken met: